+358405915441

"Olen koko ikäni paininut painoni kanssa, syönyt miten sattuu ja liikkunut tosi vähän. Sohva oli ommeltu minuun kiinni. Oli aika tehdä muutos ja laittaa elämäntavat remonttiin. Onneksi tuli se päivä että uskallauduin ottaa sinuun yhteyttä.
Teit liikunta ja ravitsemus ohjeet ja ne oli helppo oppia ja sisäistää. Neuvoit tarkasti kuinka liikkeet tehdään etkä antanut periksi vaikka kuinka väitin etten muka pysty, sinä uskoit minuun. Osaan taas nauttia

liikkumisesta. Kunnon hikijumppa on parasta.  Olen yllättynyt kuinka pienilläkin muutoksilla saa paljon aikaan.
Yhdessä sinun kanssasi saimme painoa tiputettua n. - 10kg/6kk ja energiatasoni nousi huimasti. Jaksan nyt touhuta ja leikkiä lasteni kanssa enemmän eikä minua aina väsytä.
Minua jännitti kovin se kuinka pärjään kun et ole enää minua potkimassa persuuksille. Mutta olen pärjännyt todella hyvin, -10kg/12kk. Elämäntaparemontti on siis tuottanut tulosta.
Tästä on siis hyvä jatkaa eteenpäin.
Olet huippu pakkaus ja kanssasi oli ihana tehdä töitä.  Riitta pelastit minut, KIITOS"

Nainen 25-30v.


"Vuosien varrella kertyneet kilot ja kadonnut into säännölliseen liikkumiseen alkoivat ahdistamaan, jolloin päätin pyytää apua Riitalta. Alkutestit kertoivat karua kieltä siitä mihin kuntoon olin itseni päästänyt. Tästä oli siis suunta vain ylöspäin. Sain Riitalta selkeät ja järkevät ohjeet niin liikuntaan kuin ruokavalioon. Motivoivat, kannustavat ja tehokkaat yhteistreenit ovat olleet täynnä hikeä. Tuloksia on syntynyt viidessä kuukaudessa huimasti ja ne kannustavat jatkamaan eteenpäin."

Nainen 25-30vSohvaperunan pelastaja!
Tämä nainen on täyttä rautaa! Ohjaa, opastaa, tsemppaa ja motivoi! Asettaa realistiset tavoitteet ja on matkassa mukana täydellä sydämellä. Meidän "matka" kesti 9kk ja opin rakastamaan liikuntaa ja syömään oikein ilman kiduttavia dieettejä. Riitalta saama tuki ja kannustus oli mahtavaa. Vaikka itse en uskonut aina itseeni niin Riitta uskoi minuun Ei riitä sanat kuvaamaan tuota energiapakkausta Suosittelen kaikille lämmöllä! Täyden kympin pt.

Nainen 30-40v